Tapahtumat

Tapahtumakalenteriin on kerätty kaikki Open Badge –merkkeihin liittyvät tapahtumat niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Voit ilmoittaa oman tapahtumasi mukaan osoitteeseen: info(at)badgefinland.fi

 • Thu
  25
  Aug
  2022
  13:00 - 14:00Verkko

  Tässä Nuorisoalan osaamiskeskus Kentaurin webinaarissa esittellän osaamismerkkisarja nuorille vapaaehtoistoimijoille ja julkistetaan lopputulokset selvityksestä, jossa on tarkasteltu kansalaisjärjestöjen kokemuksia erityisesti nuorille suunnattujen osaamismerkkien käytöstä. Lisäksi webinaarissa aiheena järjestöjen käyttöön luodut osallisuusmittarit.

  Nuorten vapaaehtoisten osaamismerkkien käyttöönottoon voi paneutua lähemmin työpajassa samana päivänä klo 14.30-15.30.

  Lisätiedot ja ilmoittautuminen >>

  Webinaariin ilmoittautuneet saavat muistutuksen ja linkit suoraan sähköpostiinsa ennen tapahtumaa.

 • Tue
  06
  Sep
  2022
  1:00 pmVerkko

  Digitaitomerkistön kouluttajakoulutus tukee opettajien ja kouluttajien toimintaa Digitaitojen osaamismerkkien parissa. Kouluttajakoulutuksen suorittaa jokainen henkilö, joka organisaatiossa arvioi saapuvia digitaito-osaamismerkkihakemuksia.

  Koulutus sisältää kolme tunnin mittaista webinaaria, joista voi ilmoittautua yhteen tai useampaan. Webinaarien aikataulut ja aiheet:

  • tiistai 6.9.2022 klo 13 – 14: Digitaaliset osaamismerkit
  • tiistai 6.9. klo 14 – 15: Osaamismerkkiohjelmistot OBF ja OBP
  • keskiviikko 7.9. klo 13 – 14: Osuvat taidot -arvioija

  Kouluttajakoulutuksen osaaminen todennetaan osaamismerkkihakemusten avulla. Jokaisella kolmella aiheella on oma merkkihakemus. Kun kaikki kolme merkkiä on suoritettu hyväksytysti, saa henkilö Osaamismerkkiosaajan koontimerkin. Tämän jälkeen henkilö on valmis arvioimaan Digitaitojen osaamismerkkien hakemuksia.

  Lisätiedot ja ilmoittautuminen >>

  Ilmoittautumisvahvistuksessa saat linkin koulutuksen Zoom-ympäristöön.

  Tutustu tarkemmin Digitaitomerkistöön.