Tapahtumat

Tapahtumakalenteriin on kerätty kaikki Open Badge –merkkeihin liittyvät tapahtumat niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Voit ilmoittaa oman tapahtumasi mukaan osoitteeseen: info(at)badgefinland.fi

 • Tue
  03
  Sep
  2019
  14.00-15.00Webinaari

   

  Badge Finland jatkaa syksyllä 2019 Open Badge -merkkeihin liittyvää webinaarisarjaansa. Webinaarit ovat maksuttomia, mutta vaativat ilmoittautumisen.

  Tämän vuoden neljännessä webinaarissa kuulemme osaamismerkkien käytöstä OHO! -hankkeessa, josta tulee meille kertomaan projektipäällikkö Heli Antila Tampereen ammattikorkeakoulusta.

  Pyydämme webinaariin osallistuvia ilmoittautumaan mukaan etukäteen alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautumisvahvistus tulee sähköpostitse, jossa on mukana webinaarin linkki.

  4. webinaari: Case Osaamismerkit OHO! -hankkeessa

 • Thu
  14
  Nov
  2019
  10.00-11.00Webinaari

   

  Tule kuulolle Badge Finlandin webinaariin! Tämän vuoden kuudennessa webinaarissa Seija Moilanen tulee kertomaan oppimismerkkien käytöstä Työturvallisuuskeskuksessa.

  Webinaarit ovat maksuttomia, mutta vaativat ilmoittautumisen. Pyydämme webinaariin osallistuvia ilmoittautumaan mukaan etukäteen alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautumisvahvistus tulee sähköpostitse, jossa on mukana webinaarin linkki.

  6. webinaari: Case Työturvallisuuskeskus