Tapahtumat

Tapahtumakalenteriin on kerätty kaikki Open Badge –merkkeihin liittyvät tapahtumat niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Voit ilmoittaa oman tapahtumasi mukaan osoitteeseen: info(at)badgefinland.fi

Event Information:

 • Wed
  26
  Oct
  2022

  Osaamismerkit ammatillisella toisella asteella – merkkien hyödyntäminen sekä työpaikkaohjauksen ja työelämäosaamisen merkittäminen

  14:00 - 15:00Verkko

  Tässä webinaarissa Nina Eskola-Salin | TAMK, Ammatillinen opettajakorkeakoulu kertoo TYKKY-hankkeessa tehdystä selvityksestä ja osaamismerkkien kehittämisestä työpaikalla järjestettävään koulutukseen ja työelämäosaamiseen liittyen.

  Webinaarissa kuullaan hankkeessa tehdystä selvityksestä, jossa kartoitettiin koulutuksen järjestäjien ajatuksia ja kokemuksia osaamismerkkien hyödyntämisestä ammatillisella toisella asteella. Selvityksessä kartoitettiin osaamismerkkien hyödyntämistä sekä opiskelijoiden, opetus- ja ohjaushenkilöstön että työpaikkaohjaajien osaamisen tunnustamisessa ja kehittämisessä.

  Lisäksi kuullaan hankkeessa kehitettävästä työpaikkaohjaajan osaamismerkistöstä ja työelämäosaamisen merkittämisestä sekä keskustellaan yhdessä näihin teemoihin liittyvistä ajatuksista ja kokemuksista.

  Webinaari on maksuton.

  Ilmoittaudu mukaan tästä >>