Tapahtumat

Tapahtumakalenteriin on kerätty kaikki Open Badge –merkkeihin liittyvät tapahtumat niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Voit ilmoittaa oman tapahtumasi mukaan osoitteeseen: info(at)badgefinland.fi

Event Information:

 • Tue
  17
  Jan
  2023

  Työelämän digitaidot kuntoon

  14:00 - 15:00Verkko

  Tule kuulemaan osaamismerkkien käytöstä hankekoulutuksessa. Työelämän digitaidot kuntoon -hanketiimi kertoo tekemästään työstä ja kokemuksista. Työelämän digitaidot kuntoon -hankkeen tavoitteena on vahvistaa työikäisten ihmisten digitaalisia taitoja, jotta heidän arjessa, työssä ja/tai opinnoissa osaaminen vahvistuu.

  Digiperustaitokoulutusten suunnittelussa hyödynnetään Kaikkien-mallia ja Valtakunnallista digitaitojen osaamismerkistöä. Käytännön koulutusten lisäksi hankkeessa luodaan digiperustaitojen koulutusmalli ja koulutuksen tukimateriaali kaikkien käytettäväksi.

  Opintokeskus SiviksenKvs-säätiö, Etelä-Helsingin kansalaisopiston ja Marttaliiton neljän Marttapiirin yhteishanke toteutetaan aikavälillä lokakuu 2021 ja elokuu 2023. Siviksen koordinoiman hankkeen rahoittajana on Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Tämä REACT-EU-hanke rahoitetaan osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

  Digitaidot kuuluvat kaikkien arkeen – opitaan yhdessä!

  Webinaari on maksuton.

  Ilmoittaudu mukaan tästä >>