Tapahtumat

Tapahtumakalenteriin on kerätty kaikki Open Badge –merkkeihin liittyvät tapahtumat niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Voit ilmoittaa oman tapahtumasi mukaan osoitteeseen: info(at)badgefinland.fi

Event Information:

 • Wed
  19
  Apr
  2023
  Wed
  17
  May
  2023

  Osaamismerkit käyttöön -webinaarisarja

  Verkko

  Tule mukaan ilmaiseen webinaarisarjaan kuulemaan, mitä digitaaliset osaamismerkit ovat ja miten ne voidaan ottaa käyttöön organisaatiossasi. Kuulet ajankohtaisesta kehitystyöstä ja saat opastusta osaamismerkkien luomiseen ja hyödyntämiseen osana osaamisen kehittymisen prosesseja. Webinaarisarja on avoin kaikille!

  1. Osaamismerkit Suomessa ja maailmalla (19.4. klo 14.00 – 15.00)
   Webinaarissa tutustutaan digitaalisiin osaamismerkkeihin ja niihin liittyvään ajankohtaiseen kansalliseen ja kansainväliseen kehitystyöhön ja hyviin käytäntöihin.
  2. Osaamismerkit organisaation toiminnassa (26.4. klo 14.00 – 15.00)
   Webinaarin näkökulmana ovat osaamismerkit osana organisaation strategiaa ja prosesseja. Webinaarissa tutustutaan osaamismerkkien käyttötarkoituksiin ja niiden mahdollisuuksiin osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen tukena.
  3. Osaamismerkin ja -merkistön luominen (3.5. klo 14.00 – 15.00)
   Webinaarissa käydään läpi yksittäisten osaamismerkkien ja laajempien osaamismerkistöjen luomisen pedagoginen ja tekninen prosessi Open Badge Factoryn tarjoamilla työkaluilla.
  4. Osaamismerkit mukana matkassa (17.5. klo 14.00 – 15.00)
   Webinaarissa annetaan vinkkejä osaamismerkin hyödyntämiseen ja jakamiseen osaamismerkin saajan näkökulmasta.  Webinaarissa tutustutaan myös erilaisiin ohjauksellisiin ja vuorovaikutuksellisiin työkaluihin Open Badge Passportissa.

  Puhujat:

  • Lotta Pakanen, KM, lehtori, Oulun ammatillinen opettajakorkeakoulu
  • Eric Rousselle, Toimitusjohtaja, Open Badge Factory

  Koulutuksen kaikkiin webinaareihin osallistuneille myönnetään osaamismerkki. Lisäksi rekisteröityneet osallistujat, jotka haluavat kokeilla Open Badge Factoryn käyttöä, saavat yhden kuukausi lisää ilmaiseen kokeiluaikaan (eli 3 kk).

  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >>